Membria pe anul 2019

              La inceputul anului fiecare familie , care este alaturi de Biserica, isi reinnoieste cotizatia de membru, iar cei care se hotarasc pentru prima data sa se alature familiei de sub protectia Catedralei Sfantul Gheorghe si Andrei Saguna isi achita datoria financiara catre Biserica. Biserica noastra functioneaza din donatiile si sprijinul nostru al tuturor. Nu exista alte fonduri sau finantari care sa sprijine bunul mers al Catedralei.

             Avem nevoie sa fiti alaturi de noi in continuare si va cerem sa faceti parte din aceasta numeroasa si iubitoare familie care este Biserica. Prin plata cotizatiei de membru, care anul acesta este de $175 de persoana si $100 pentru pensionari, contribuiti la bunul mers al activitatilor Bisericii noastre, sustineti proiectele de viitor si in acelasi timp sprijiniti Episcopia Ortodoxa Romana din Canada.

             Pentru a reinnoii membria sau pentru a devenii membru al Catedralei Sfantul Gheorghe si Andrei Saguna, va rugam sa descarcati acest formular. Completati formularul  de mana si il trimiteti prin posta sau il aduceti direct la Biserica, impreuna cu cotizatia de membru. Mentionati pe cec “ Membria 2019”. Adresa la care puteti  trimite formularul este: Catedrala Sfantul Gheorghe si Andrei Saguna​, 1960 Tecumseh Rd. E. Windsor ON,  N8W 1E1.

              Binecuvantarea Domnului sa fie peste toti cei care sprijina aceasta Catedrala si care din putinul lor nu uita de importanta credintei si a misiunii ortodoxe pe aceste meleaguri.

Parintele Lucian